Προϊόντα

Προϊόντα

Η Σίλλης Ο.Ε. διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από αναγνωρισμένες εταιρείες στο χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων (για διασυνδεδεμένα, αυτόνομα και υβριδικά συστήματα) καλύπτοντας όλη την γκάμα της κατασκευής μιας φωτοβολταϊκής εγκατάστασης.

Φωτοβολταϊκά πλαίσια

fotovoltaika-logo1  Η MITSUBISHI ELECTRIC, ο μεγαλύτερος βιομηχανικός Όμιλος στην Ιαπωνία με εμπειρία 30 ετών στον τομέα των ΑΠΕ (Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) διαθέτει μια ευρεία γκάμα προιόντων υψηλής (PREMIUM) ποιότητας στην Ελληνική αγορά. Εξ’ ολοκλήρου κατασκευασμένα στην Ιαπωνία.

 

fotovoltaika-logo2  Φωτοβολταϊκά πλαίσια KYOCERA: Τα πρώτα παγκοσμίως πιστοποιημένα από την TUV Rheinland με βάση τις νέες αυστηρότερες διαδικασίες ελέγχου «supertest» προσομοιώνοντας σε εργαστηριακές συνθήκες 25 έτη λειτουργία. Εξ’ ολοκλήρου κατασκευασμένα στην Ιαπωνία.

 

fotovoltaika-logo3  Τα ιαπωνικά φωτοβολταικά πάνελ Panasonic (Sanyo), υβριδικής τεχνολογίας (ΗΙΤ), αποτελούν μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές και καλούνται να δώσουν λύση σε περιπτώσεις με περιορισμένο χώρο εγκατάστασης. Η πολύ υψηλή τους απόδοση δίνει τη δυνατότητα εγκατάστασης συστήματος υψηλότερης ισχύος σε σχέση με την κλασσική τεχνολογία, παράγοντας περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια. Επιπλέον, ο εξαιρετικά χαμηλός θερμοκρασιακός συντελεστή ισχύος που έχουν, εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις σε περιοχές με υψηλές θερμοκρασίες.

 

fotovoltaika-logo4  Από τα ποιοτικότερα πλαίσια παγκοσμίως, αποκλειστικά Γερμανικής κατασκευής. Αξιόπιστα και άκρως αποδοτικά καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις σε όλα τα διεθνώς καταξιωμένα tests (ΟKO test, Photon test). Tα solarworld διαθέτουν γραμμική εγγύηση απόδοσης 25 ετών.

 

fotovoltaika-logo5  Υψηλής απόδοσης πάνελ της γερμανικής εταιρείας Mage Solar. Θετική απόδοση +5W, 10 χρόνια εγγύηση πλαισίου, 12 χρόνια εγγύηση απόδοσης 90% και 30 χρόνια εγγύηση απόδοσης 80%, πιστοποιητικό για ευρωπαϊκή προέλευση πρώτων υλών, πιστοποιητικό για αλάτι και αμμωνία (ιδανικό για παραθαλάσσιες και αγροτικές περιοχές).

 

fotovoltaika-logo6  Υψηλής απόδοσης πάνελ κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία. 12 χρόνια εγγύηση υλικών και κατασκευής και γραμμική εγγύηση απόδοσης 25 ετών, Χαμηλές απώλειες ενέργειας λόγω υψηλών θερμοκρασιών λόγω χαμηλού NOCT: 43,2°C και θερμοκρασιακού συντελεστή: -0,454 %/°C, Τεχνολογία κυττάρων με 3 bus bar και γυαλί 4mm με ανακλαστική επίστρωση για καλύτερη ενεργειακή απόδοση 2-3%.

 

fotovoltaika-logo7  Τα πάνελ της ισπανικής εταιρείας Siliken βρίσκονται στην πρώτη θέση της κατάταξης σύμφωνα με το “Photon Laboratory Test” – ανέξαρτητου και πιο αξιόπιστου γερμανικού οργανισμού testing στην Γερμανία – ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες φωτοβολταϊκών πλαισίων ως προς την πραγματική παραγόμενη ενέργεια, διαθέτουν 10ετή εγγύηση για την κατασκευαστική τους δομή και 25 έτη για την απόδοση και ιδιαίτερα χαμηλό θερμοκρασιακό συντελεστή ισχύος -0.43%

 

fotovoltaika-logo8  Η ReneSola είναι κρατική εταιρεία της Κίνας και μία από τις μεγαλύτερες πλήρως καθετοποιημένες παραγωγικές μονάδες με πλαίσια εξαιρετικής απόδοσης πάνω από 16% και χαμηλό θερμοκρασιακό συντελεστή (0,39%/οC). Από τα λίγα πλαίσια με γραμμική εγγύηση απόδοσης με μεγάλο ατού τα πλαίσια υψηλής απόδοσης των 260W στο ίδιο εμβαδό με άλλα πλαίσια των 240W.

 

Αντιστροφείς (inverters)

fotovoltaika-logo9  Η SolarEdge παρέχει μία πρωτοποριακή τεχνολογία συλλογής της ηλιακής ενέργειας. Η τεχνολογική λύση που προτείνει παρέχει τη μεγιστοποίηση της παραγόμενης ενέργειας σε οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα βελτιστοποιώντας την απόδοση κάθε πλαισίου. Ο κατανεμημένος τρόπος λειτουργίας του αντιστροφέα δίνει τη δυνατότητα να εγκατασταθεί ένα πλήρως αποδοτικό σύστημα σε περιπτώσεις που δεν θα ήταν εφικτό με την κλασσική τεχνολογία των αντιστροφέων λόγω σκιάσεων. Ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι ότι η εταιρεία παρέχει εγγυήσεις πολύ υψηλών προδιαγραφών.

 

fotovoltaika-logo10  Η SMA είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των αντιστροφέων για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Οι αντιστροφείς του γερμανικού κολοσσού SMA χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα έργων, από οικιακά συστήματα μέχρι πάρκα. Τα προϊόντα της είναι ευρέως αναγνωρισμένα για την ποιότητά τους και την αξιοπιστίας τους.

 

fotovoltaika-logo11  Η αμερικανική εταιρεία Power One (πλέον ABB) είναι γνωστή για τα καινοτόμα προϊόντα της με κύριο χαρακτηριστικό τις εξαιρετικές αποδόσεις ισχύος. Η εταιρεία κατατάσσεται δεύτερη σε παγκόσμιο επίπεδο, αναφορικά με πωλήσεις μετατροπέων ρεύματος και απασχολεί περισσότερους από 3.000 εργαζομένους στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία.

 

Βάσεις στήριξης – ηλεκτρολογικός εξοπλισμός

Παρακάτω παρουσιάζονται ορισμένες από τις συνεργαζόμενες εταιρείες υλικά των οποίων χρησιμοποιούνται στις εγκαταστάσεις μας.

fotovoltaika-logos2