Προϊόντα

Κλιματισμός

Τα κλιματιστικά είναι η ιδανικότερη και οικονομικότερη λύση για θέρμανση και ψύξη. Τα κλιματιστικά της Mitsubishi παρέχουν μειωμένη κατανάλωση κατά 70% σε σχέση με το πετρέλαιο. Ο κλιματισμός δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον για εσάς, με την σωστή θερμοκρασία και με ευχάριστα επίπεδα υγρασίας. Τα σύγχρονα κλιματιστικά παράγουν καθαρό, υγιεινό φρέσκο αέρα, αφυγραίνουν την ατμόσφαιρα και αποτρέπουν την εμφάνιση μούχλας. Και όλα αυτά χωρίς ρεύματα αέρα και θόρυβο.

Αξεπέραστος σχεδιασμός από την Mitsubishi Electric.

Η Mitsubishi Electric με 50 χρόνια εμπειρίας στο κλιματισμό αναπτύσσει συστήματα αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας σε εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Με την σημερινή κτηριακή μόνωση να αγγίζει το άριστο και την αφθονία ηλεκτρονικών εξοπλισμών τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στο εργασιακό περιβάλλον, η ανάγκη για αποτελεσματική θέρμανση και ψύξη είναι μεγάλη. Τα αποδοτικά και συνειδητά  οικονομικά σε κατανάλωση ενεργειακά μας συστήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα να προσφέρουν στον καταναλωτή σταθερό και άνετο επίπεδο διαβίωσης, τόσο στον εργασιακό χώρο του όσο και σε προσωπικό καθημερινό επίπεδο.

Η Mitsubishi Electric προσπαθεί συνεχώς να ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών της και για αυτόν τον λόγο είναι η πρώτη εταιρεία στον χώρο του κλιματισμού που προσφέρει άκρως προχωρημένα συστήματα “inverter“. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία “inverter“, τα συστήματά παράγουν την απαραίτητη ισχύ που ταιριάζει στις ακριβείς απαιτήσεις κάθε κτιρίου. Αυτά τα συστήματα λειτουργούν τόσο αποδοτικά ώστε δεν χάνουν πολύτιμη ενέργεια στο να υπερθερμάνουν ή να υπερψύξουν ένα χώρο, με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση των λειτουργικών εξόδων. Εναλλακτικά συστήματα που μπορεί να εμφανίζονται φτηνά, μπορεί συχνά να κοστίζουν σημαντικά περισσότερο στην λειτουργία τους, κάνοντας την Mitsubishi Electric την πιο αποτελεσματική λύση από πλευράς κόστους σε όλο τον κόσμο.

Προστατεύοντας το περιβάλλον.

Καθώς τα επιστημονικά αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν ότι τα χημικά που παρασκευάζονται από τον άνθρωπο είναι υπεύθυνα για την καταστροφή του στρώματος του όζοντος, εμείς χρησιμοποιούμε ψυκτικά μέσα ελεύθερα από την βάση του χλώριου τα οποία είναι ασφαλή και έχουν μηδενική μείωση του δυναμικού του όζοντος.

Ταυτόχρονα καθώς τα συστήματα μας χρειάζονται λιγότερη ενέργεια για να λειτουργήσουν , συνεισφέρουν επίσης σημαντικά στην μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου. Εν ολίγοις , η σταθερή μας επενδυτική και παραγωγική ανάπτυξη μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε όσο το δυνατόν πιο αποδοτικό εξοπλισμό, ενώ την ίδια ώρα προστατεύουμε το περιβάλλον.

 

Βίντεο