Η εταιρεία Σίλλης Ο.Ε. έχει μια δυναμική παρουσία από το 1977 στον χώρο του κλιματισμού, της θέρμανσης, του εξαερισμού, της ηλιακής ενέργειας και των φωτοβολταϊκών με μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων σε κατοικίες, ξενοδοχεία, βιομηχανικούς χώρους, δημόσια κτίρια, γραφεία και καταστήματα.

Υπεύθυνοι μηχανολόγοι μηχανικοί αναλαμβάνουν την μελέτη εγκαταστάσεων προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, υπεύθυνη εγκατάσταση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Επιπλέον οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα να εξοφλήσουν τις αγορές τους με δόσεις έως και 60 μηνών. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση για τον οικιακό και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Τα προϊόντα τα οποία αντιπροσωπεύουμε είναι από διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες, ποιοτικώς και τεχνολογικώς αναγνωρισμένα από διεθνείς οργανισμούς και διαθέτουν όλα τα διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας. Όλα τα προϊόντα μας στο σύνολό τους περνάνε από έναν ολικό ποιοτικό έλεγχο (TOTAL QUALITY CONTROL) γεγονός το οποίο μειώνει την πιθανότητα ελαττωματικής κατασκευής και λειτουργίας στο ελάχιστο. Τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εγγυήσεις και υπάρχει διαρκής παρακαταθήκη ανταλλακτικών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας εκπαιδεύεται συνεχώς πάνω στις τεχνολογικές εξελίξεις του κλιματισμού, της θέρμανσης, των ανανεώσιμων μορφών ενέργειας, σε τακτικά σεμινάρια των κατασκευαστικών οίκων. Στον τομέα των μελετών απασχολούνται Μηχανολόγοι Μηχανικοί και στον τεχνικό τομέα αδειούχοι τεχνικοί διαφόρων ειδικοτήτων (ψυκτικοί, υδραυλικοί, τεχνίτες στερεών και αερίων καυσίμων).

Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητα καταστήματα, αποθήκες και φορτηγό για άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Υποστήριξη πελατών

Στους πελάτες μας παρέχουμε υποστήριξη σε θέματα μελετών, εγκαταστάσεων, επισκευών και service γιατί η δουλειά μας δεν σταματάει στην πώληση.

Λόγω της οργανώσεώς μας είμαστε σε θέση να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη γρήγορα και αποτελεσματικά σε κάθε του πρόβλημα. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα ετήσιας συντήρησης μηχανημάτων με ειδοποίηση από εμάς εάν ο πελάτης μας το επιθυμεί.